Kaksosraskaus ei ole ollut Nadia Ammourille kaikista helpointa aikaa, mutta pienet hemmotteluhetket tuovat seesteisyyttä odotukseen

Raskaus on aina jännittävää muutoksen aikaa ja lisäjännitystä tuo, kun vauvoja onkin yhden sijasta kaksi. Oman huolenaiheen tuo aiemmin koetut keskenmenot ja niiden vuoksi Nadia Ammouri on erityisen tarkka siitä, mitä tuotteita hän uskaltaa käyttää kauneudenhoidossa.

 

Hyvinvointialalla toimiva Nadia Ammouri odottaa kaksosia ja raskaus on edennyt jo yli puolenvälin. Keho on muuttunut nopeasti, jo ensimmäisen 10 viikon jälkeen raskausvatsa näkyi selkeästi. Nopeasti kasvavan vatsan iho kutiaa ja raskausarpia saattaa syntyä. Kotimainen Odfejir perustettiinkin alun perin ehkäisemään raskausarpia turvallisesti sekä helpottamaan raskaana olevan odottajan oloa.

 

Odotusaika on ollut Ammourille yhtä vuoristorataa. Aiemmin koetut keskenmenot huolettivat ja varsinkin ensimmäinen kolmannes sujui pahoinvoinnin ja päänsäryn merkeissä. ”Olen vieläkin sellainen homekoira, hajuaistini on tosi tarkka. Kaikki vahvat hajut ällöttävät tosi paljon, oli kyse sitten ruuasta tai kosmetiikasta.” Odfejirin tuotteet ovat olleet Ammourin mielestä neutraalin tuoksuisia, ja niitä on ollut mukava käyttää. Koska tuotteet ovat erityisesti raskaana oleville suunnattuja, ei jokaista ainesosaakaan tarvitse erikseen tarkistaa, vaan niitä voi käyttää turvallisesti.

 

Ammouri on käyttänyt Odfejirin Kahvikuorintaa nopeasti kasvavalle vatsalleen. “Sitä ei ehkä tule ajateltua, että myös vatsan ihoa kannattaisi kuoria. Kahvikuorinta poisti tosi tehokkaasti kuolleita ihosoluja ja lopputulos oli miellyttävä.” Vaikka Ammourilla itsellään ei ole raskausarpia, kokee hän, että kuorinta toimii hyvin niiden ehkäisyyn varsinkin, kun sen yhdistää vielä Odfejirin Belly Mask -vatsanaamioon.

 

Raskausaika saattaa olla monelle stressaavaakin aikaa ja on tärkeää muistaa pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan. Odfejirin tuotteiden avulla Ammouri on järjestänyt itselleen kiireisen uusioperhearjen keskelle omia hemmotteluhetkiä kotonaan. “Vatsanaamio on tosi helppokäyttöinen. Ja mitä helpompi jotain tuotetta on käyttää, sen parempi. Naamio helpotti kutisevaa vatsan ihoa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen eikä iho kaivannut rasvausta.” Naamion vaikutusaika on 15–20 minuuttia ja sen aikana Ammouri nauttii kupillisesta Odfejirin teetä sekä lukee kirjaa kaikessa hiljaisuudessa.


Niin kuin muutkin Odfejirin tuotteet, myös Mama Tea on nimensäkin mukaisesti suunniteltu juuri odottavien äitien tarpeita varten. Tee sisältää raskaana olevalle turvallisia luomuyrttejä, jotka yhdessä vähentävät ilmavaivoja sekä auttavat jaksamaan. Ammouri itse kärsii matalasta hemoglobiinista eivätkä kaikki rautavalmisteet imeydy. Mama teen sisältämän nokkosen ansioista Ammouri on kokenut saaneensa rauta-arvojaan nostettua. “Arjessa on selkeästi jaksanut paremmin teen juonnin aloittamisen jälkeen.”